Saku Suurhallist saab kolmeks päevaks hiigelsuur pokkerisaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokker.
Pokker. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

17.-19. juunil toimub Tallinnas Saku Suurhallis suurturniir TrioBet Open. Tegemist läbi aegade suurima pokkeriturniiriga Euroopas, mille esimesel päeval istub üheaegselt laudadesse enam kui tuhat pokkerimängijat.

TrioBeti teatel mahutatakse turniiri ajaks Saku Suurhalli 113 pokkerilauda, millest igaühte istub 9 mängijat. Turniiriala suuruseks on 2000 ruutmeetrit, millele lisandub 500 ruutmeetri suurune arvutite ja interneti, teleekraanide, puhketoolide ja diivanitega lõõgastumisala ehk lounge.

Lisaks mängijatele ootab Saku Suurhall turniirile ka pealtvaatajaid, kelle jaoks on avatud otsatribüün, kust saab mängupõrandal toimuvat jälgida. Samuti pakutakse turniiri jooksul nii osalejatele kui pealtvaatajatele hulgaliselt meelelahutust Eesti parimatelt artistidelt.

Turniiri TrioBet Open 2011 näol on tegemist Euroopa suurima pokkeriturniiriga läbi aegade, kus korraga istub laudadesse enam kui 1000 pokkerimängijat. Turniirist võib osa võtta iga vähemalt 21-aastane pokkerihuviline. 44 eurot maksva osaluspääsme saab osta otse läbi TrioBeti pokkeritoa või kvalifitseeruda sellele läbi TrioBetis toimuvate satelliitturniiride.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles