Tartu Tudengipäevad kutsuvad märkama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kevadpäevad 2009. Lennumasinate võistlus Karsumm.
Tartu Kevadpäevad 2009. Lennumasinate võistlus Karsumm. Foto: Sille Annuk

Tartu Kevadpäevad kisuvad 25.aprillist kuni 1. maini tudengid välja rutiinist ühikas-loengusaal-kaubamaja ja annavad energiasüsti eelseisvaks karmiks eksamisessiooniks.

«Lisaks värskendavale vaimupuhkusele tuletame meelde, et aeg-ajalt tuleb silmaklapid ära võtta ja tähele panna teist inimest enda kõrval, märgata abivajajat ning julgeda aidata ja head teha,» ütles projektijuht Jaan Naaber. Ta lisas, et meeliülendavate sündmuste kõrval on just õige aeg koputada enda südametunnistusele.

Tartu Kevadpäevade programmijuht Kerli Käärt tõi välja, et esimest korda on festivali programmis üritus Meelte päev: Kogu tajumatut. «Meelte päev annab kõigile soovijatele võimaluse astuda välja igapäevasest harjumuspärasest keskkonnast ja asetada end täiesti uude olukorda,» ütles programmijuht. Ta selgitas, et päeva jooksul saab proovida ratastooliga läbida takistusrada, õppida viipekeelt ja pimedate kirja, teha pai juhtkoertele, maalida jalgadega ja palju muud.

Loomulikult pakuvad meeleolukat vaimupuhkust koolistressist juba paljude lemmiküritused nagu Mälukas, Öölaulupidu, Tudengilaul, Kevadaeroobika, Tudengiekstreem, Võluaia heategevuskontsert, Karsumm, Öötantsupidu, Paadiralli ja paljud teised.

Lisainfot kõikide ürituste kohta saab Tartu Kevadpäevade ametlikult koduleheküljelt aadressil www.studentdays.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles