Jürgen Veber: mul on närv püsti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Kanal 2

Täna õhtul toimub saate «Jürgen Veberi trikituur» salvestus, kus  välja valitud inimestel on võimalus võita miljon eurot. Selleks peavad nad paljastama mustkunstniku kaarditriki. Veber tunnistab, et ta on murelik.

«Mina üritan neid panna tegema vaimselt midagi, mis mulle on kasulik. Kui ma ebaõnnestun, siis võidavad nad terve saalitäie inimeste silme ees nelja peale miljon eurot,» ütleb Jürgen Veber Raadio Uuno hommikuprogrammis.

«Aga kui sa nüüd jäädki miljonist eurost ilma, mis sa siis teed? Kuhu sa lähed? Kes sind enda juurde võtab?» muretses hommikuprogrammi saatejuht Vaiko Eplik.

Pärast pisikest pausi arvas Veber, et kuna saate salvestus ise jõuab Kanal 2 eetrisse alles reede õhtul, siis selleks ajaks on ta ehk juba kaugel...

Aleksander Otsale ja Vaiko Eplikule teeb muret ka nende nelja inimese saatus, kes võib-olla täna miljoni krooni võrra rikkamaks saavad. Nimelt kuidas nad seda jagavad? Kas võrdsete osadena?

«No see õnnelik peaks ülejäänud kolm vist teise ilma toimetama? Ja kui kõik sugulased-sõbrad veel reedel seda telerist nägema juhtuvad,» räägivad saatejuhid.

Veber on tavaliselt nende raadiot külastades väga lõbusas tujus - viskab nalja ja vilistab, aga täna oli mustkunstnik väga vaikne, tõsine ja murelik.

Veberi sõnul on tal närv püsti. Täna õhtul astuvad nimelt Suur-Sõjamäe 14 suures laohoones püünele neli uudistesaates «Reporter» telefonihääletuse teel juhuslikult välja valitud inimest, kel on võimalus võita tervelt miljon eurot, kui suudavad Veberi kaarditriki saladuse paljastada. Raha on reaalselt koha peal ka olemas ja seda valvavad kaheksa turvameest.

Kel huvi, siis tänane salvestus on täiesti avalik ja tasuta. Kõigil on võimalik miljonitrikki ise oma silmaga näha. Salvestus toimub Suur-Sõjamäe 14. Kohal peaks olema juba kell 19, hilinejaid kahjuks sisse ei lasta. Korraldajad soovitavad riietuda võimalikult soojalt, sest ruum on üsna jahe.

«Jürgen Veberi trikituuri» miljonitrikki saab näha ka sellel reedel kell 20 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles