Sunrise Avenue ja Von Hertzen Brothers annavad Tallinnas ühiskontserdi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunrise Avenue.
Sunrise Avenue. Foto: promo

Tänavu 12. mail annavad Tallinna Rock Cafes ainulaadse ühsikontserdi Soome praeguse aja suurimad muusikaekspordiartiklid Sunrise Avenue ja Von Hertzen.

Bände ühendab ja toob Eestisse Univeral Music, suurim ja aktiivseim Eestis tegutsev plaadifirma. Kontserdile lisab ainulaadsust otseülekanne, mis on nähtav nii Elioni digi-TVs kui ka EMT klientide mobiilides.

“Meil on väga hea meel tuua Eestisse ühed praeguse pop-rokk muusika tipud,” rääkis Universal Music Finland & Balticsi tegevjuht Jarkko Nordlund. “Sunrise Avenue hitid on eestlased juba ammu väga soojalt vastu võtnud ja nüüd on siinsel publikul võimalik nautida omanäolist ja kaasahaaravat supergruppi Von Hertzen Brothers, kes alustas maailmavallutust selle aasta veebruaris Londonist. Üks meie eesmärke on hoida tugevat sidet Eesti ja Soome muusikute vahel.”

Erikülalistena astuvad Rock Cafes üles “Eesti otsib superstaari” saate finalistid. Saate võitjal avaneb võimalus avaldada debüütalbum, mille annab välja kontserdi korraldaja Universal Music.

2002. aastal loodud pop-rokk ansambel Sunrise Avenue esines esimest korda Eestis veebruaris Eesti muusikaauhinna galaõhtul, kus bänd lubas fännidele varsti Eestisse tagasi tulla. Ansambel on müünud üle poole miljoni plaadi ja hiljuti avaldas Sunrise Avenue kolmanda albumi “Out of Style”, mille tuntum singel “Hollywood Hills” on vallutamas Euroopa ja Eesti edetabeleid. Eestlaste jaoks on Sunrise Avenue loomingust kindlasti tuntud lood “Fairytale Gone Bad”, “Diamonds” ja “Forever Yours”.

Von Hertzen Brothers on Soome progressiivne rokibänd, mis koosneb kolmest Von Hertzeni vennast, kes on kõik teinud eduka muusikukarjääri juba teistes Soome bändides. Vennad, keda on tugevalt mõjutanud näiteks Led Zeppelin, Deep Purple ja Pink Floyd, on oma bändiga vallutanud Soome edetabelid albumitega “Approach” ja “Love Remains The Same”.

Peale fännide hulga kodumaal suureneb Von Herzeni vendade tuntus Kesk-Euroopas ja Inglismaal, millele andis olulise tõuke ülesastumine 2008. aastal Roskilde festivalil. Selleks suveks on bänd kutsutud Londoni High Voltage festivalile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles