Jäässe peidetud rahasumma omanikuks saab parim selgeltnägija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12. - 14. aprillil on Tartus ja Tallinnas avalikes kohtades väljas suur jääst kuubik, mille sisse on külmutatud hulgaliselt euromünte
12. - 14. aprillil on Tartus ja Tallinnas avalikes kohtades väljas suur jääst kuubik, mille sisse on külmutatud hulgaliselt euromünte Foto: www.paf.fi.

12. - 14. aprillil on Tartus ja Tallinnas avalikes kohtades väljas suur jääst kuubik, mille sisse on külmutatud hulgaliselt euromünte.

Äsja Eesti turul tegevust alustanud internetimängude ja spordiennustuse portaali Paf avaliku mängu võitjaks osutub inimene, kes arvab kõige täpsemini ära jääst täringu sees oleva rahasumma. Parim selgeltnägija saab endale kogu täringus olnud raha ning võimaluse valida, millise heategevusliku projekti jaoks annetab Paf teise sama suure summa.

 

Teisipäeval on rahakas jäätäring alates kella kolmest väljas Tartus Lõunakeskuse ees. Kolmapäeval on võimalik raha kogust läbi jää kokku lugeda Tallinnas Ülemiste kaubanduskeskuse juures ning neljapäeval Harju tänava alguses klubi Prive ees. Pakkumisi saab teha täringu asukohtadel kohapeal ning ka läbi Paf Eesti Facebook lehekülje. Summa tuleb ära arvata eurodes sendilise täpsusega.

 

„14. aprilli õhtul kell seitse lõhutakse tuntud sportlaste abil jäätäring ning külmutatud raha loetakse kõigi silme all masina abil kokku. Kõige täpsemini summa ära arvanud pakkuja võidab endale kogu jääkamaka sees peitunud raha puhtalt kätte. Teist niipalju raha annetab Paf koostöös võitjaga heategevuseks,“ räägib Paf kaubamärgi piirkonna juht Allar Levandi.

 

Rahvusvaheline internetimängude bränd Paf laienes Eestisse käesoleva aasta veebruaris, mis tegi Pafist neljanda litsentseeritud online mängude pakkuja siinsel turul. Paf.com pakub kõige laiemat valikut internetimänge Eestis nagu videopokker, loteriid, bingo, erinevad kasiinomängud ja ennustamisvõimalused.

Koos heategevusorganisatsioonidega 1967. aastal rajatud ettevõtte põhimõtteks on suunata saadud kasum heategevusse. 2009. aasta tuludest suunati heategevusse enam kui 20 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles