Eesti naised arvavad, et kaalunumbris peitub õnn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhtes olemine teeb inimese paksuks
Suhtes olemine teeb inimese paksuks Foto: innercore-fitness.com

Ajakirja Anne & Stiil tehtud uuring näitas, et paljudele Eesti naistele on kaalunumbrist kujunenud kinnisidee.

77% jaoks oleneb kehakaalust, kui rahul nad oma kehaga on, 73% arvab, et saavutades ideaalkaalu, oleksid nad õnnelikumad, ning tervelt 70% on viimase paari aasta jooksul püüdnud oma kehakaalu langetada.

«Hästi kurb, et ilu mõiste on Eestis muutunud nii üheülbaliseks ja et tervislikust vormist on saanud olulisemaks üha kahanev kaalunumber,» kommenteerib Anne & Stiili peatoimetaja Ester Kannelmäe.

«Õnneliku keha päevaga soovime probleemile tähelepanu tuua ja inspireerida naisi ümber hindama suhtumist oma kehasse,» lisas ta.

 

Anne & Stiili kampaania «Olen ilus, loomulikult!» raames toimuv õnneliku keha päev leiab aset sellel neljapäeval, 14. aprillil.
 

Õnneliku keha päeva on võimalik tähistada kõikidel naistel üle Eesti, kandes spetsiaalset kampaania rinnakleepsu. Samuti kutsub Anne & Stiil naisi kandma kampaaniapäeval oma lemmikpesu armastuse märgiks oma keha vastu ning pakkuma sel päeval oma kehale midagi erilist, olgu selleks siis maitsev ja tervislik toit, spaahooldus, virgutav trenn või jalutuskäik.

Tallinnas tähistatakse õnneliku keha päeva Nordic Hotel Forumi spaas, kuhu 14. aprillil 16.00-19.00 on oodatud kõik naised.

Kohapeal ootavad osavõtjaid põnevad temaatilised loengud ning pakutakse lõõgastavat massaaži. Soovijad saavad lasta teha endast foto ning võtta osa kampaania eriti uhke peaauhinna loosimisest. Rohkem infot selle kohta leiab www.facebook.com/olenilus.



Kampaania toetajad on Nivea ja Aura Vesi. Ürituse õnnestumisele aitab kaasa ka MiBrand Communications.

* Uuring tehti portaalis Naistemaailm ning sellele vastas ca 1500 naist.

Naine, kas ka Sina usud, et kaalunumbris peitub õnn?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles