Ryanair tegi puhkajatele hirmsa üllatuse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanair.
Ryanair. Foto: Reuters / Scanpix

Ryanairi lennuk oli toomas briti puhkusereisijaid tagasi Kanaaridelt, lennuk oli just laskumas, ent midagi läks nihu ning reisijad said paraja ehmatuse osaliseks. Telefoniga filmitud kaadritest saab näha, kuidas maanduda üritav õhulaeva Boeing 737-800 rattad põrkuvad lennurajalt tagasi õhku, paisates niimoodi reisijad toolidelt üles.

Säästulennufirma lennuk oli teel Fuerteventuralt Kanaaridelt tagasi reede pärastlõunal ning kaadrid filmis pardal olnud Craig, kes need ka Youtube’i postitas. Mees lisas video juurde kommentaari: «Piloot püüdis vägisi lennuki üle kontrolli saada, ma pole kindel, kas ta maandus liiga kiiresti või liiga kõrgelt, ent lennuk põrkus maapinnalt tagasi. Võimalik, et ta oli ka liiga aeglane, mistõttu lennuk justkui kukkus taevast alla. Ma ei oska öelda, kuna ma ei tea lennuki kiirust ega kõrgust sel hetkel. Kui me lennurajale saime, pidi piloot tegema üliinimlikke pingutusi, et lennuki üle kontroll saavutada. Lennuk viskas reisijaid vasakule-paremale, et tasakaalu hoida. Ma olen lennanud palju, et see oli esimene kord, kui ma arvasin, et midagi juhtub.»

Lennufirma kõneisiku sõnul oli maandumine küll tuuline, ent muidu turvaline ja harilik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles