5 asja, mida saab teha selleaastasel Positivusel tasuta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus festival 2017 esimene päev
Positivus festival 2017 esimene päev Foto: Toni Läänsalu

Festivalidel käimine võib kujuneda kokkuvõttes vägagi kulukaks, kuid Lätis toimuval Positivusel, on sel aastal mitmeid lõbustusi ja teenuseid, mida saab täiesti tasuta. Toome teieni 5: 

1. Juuksur

Suurel festivalil nagu Positivus, ööbitakse enamasti telgis ning oleme ausad, esimesel päeval sätitud lilleline soeng on järgmisel hommikul telgis ärgates tavaliselt närtsinud. Selleks, et oma frisuur värskena hoida, on siia üles pandud tasuta juuksuritelk, kus juuksur värvib, kammib ja lakitab täiesti tasuta. Geniaalne! 

Telgisoengust lahti! Positivusel töötab ilusalong! / Elu24.ee
Telgisoengust lahti! Positivusel töötab ilusalong! / Elu24.ee Foto: elu24.ee

2. Vaatetõstuk 

Positivus festival toimub Lätis, Salacgriva idülliliste mändide all, liivase mere ääres. Sel aastal on kõigil täiesti tasuta võimalik näha, milline näeb festivali ala välja ning mis toimub mitmekümne meetri kõrguselt. 

Positivus 2. päev / Elu24.ee
Positivus 2. päev / Elu24.ee Foto: elu24.ee

3. Laadimine

Tühjad telefoniakud saavad laetuks telgis, kuhu on püsti pandud kümned pistikud. Sõbrad leiab üles, murelikule emale saab tagasi helistada ning sotsiaalmeediasse kõik pildid postitatud. 

4. Abiellumine 

Festivalile on püsti pandud väike pühamu, kus saab oma kaaslasele igavest armastust vanduda. Festivaliromanss on täiega teema!

5. Ujumine

Salacgriva rand ja meri on imeilusad ning ujumine on vetelpäästja valvsa pilgu all täiesti lubatud. Muidugi kainelt!

Positivus festival 2017 esimene päev
Positivus festival 2017 esimene päev Foto: Toni Läänsalu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles