Suisapäisa pidas duelli perekond Lamusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Lõomets saates «Rooside sõda»
Perekond Lõomets saates «Rooside sõda» Foto: Kanal 2

Reedeõhtuses Kanal 2 peremängus «Rooside sõda» pidasid duelli perekonnad Lamus ja Lõomets ning finaalis ootas võidukat perekonda ees lahing laulukoor Suisapäisaga.

Lamuste eest võistlesid Seidi, Lembo, Marjana ja Jana ning Lõometsade ridadesse kuulusid Marjana, Erika, Rita ja Hele.

Algatuseks paluti nimetada eesti kirjanik, kelle raamatu võiks kinkida ka hiinlasele. Popim vastus oli Eno Raud nind esimesed 79 punkti said endale Lõometsad.

Teiseks taheti teada midagi oma majas, mida tunneksid ära selle tekitatava heli põhjal. Vastamisega said alustada Lamused, kuid nad ei arvanud kõiki asju ära. Kuna vastasvõistkonna pakutud televiisorit nimekirjas polnud, said nad 56 punkti endale.

Kolmandaks pidid osalised nimetama marju, millest tehakse moosi. Lamused arvasid ära populaarseima vastuse, maasika, ning ka kõik ülejäänud. Nad juhtisid nüüd 234 punktiga.

Neljandaks sooviti teada midagi, mis tekitab sügelust. Lõometsad arvasid ära, et populaarseim vastus on sääsehammustus. Neist jäi lauda üks vastus ning Lamused pakkusid, et selleks võiks olla sügelised, mis see oligi õige. Lamused võitsid esimese saatepoole skooriga 492:79.

Lõpumängus võitsid Jana ja Seidi oma perekonnale 40 000-kroonise ostutšeki.

Saate teises pooles pistis Lamustega rinda laulukoor Suisapäisa, kelle eest võistlesid Andris, Tiina, Jaanis ja Helina.

Esmalt paluti nimetada mõni loom, kellest on saanud multifilmikangelane. Seidi pakkus hiirt, mis oli populaarseim vastus. Nad ei arvanud kõiki loomi ära ning Suisapäisa pakkus hunti, mis oli olemas. Suisapäisa sai seega 65 punkti endale.

Järgmiseks pidid võistlejad nimetama maailmakuulsa jõe. Tiina pakkus Amazonast, mis oli popim vastus. Suisapäisa arvas ära kõik vastused peale ühe ning Lamused pakkusid selleks Niagara jõge, mis oli vale. Suisapäisal oli nüüd 144 punkti vastaste nulli ees.

Kolmandaks taheti teada sõna, millel on mitu tähendust. Jana mõistatas ära populaarseima vastuse, milleks oli tee. Neil jäi arvamata kolm vastusevarianti ning taas napsas Suisapäisa punktid endale.

Viimases ja otsustavas voorus paluti nimetada kehaosa, mis sulle ei meeldi. Suisapäisa arvas kohe ära populaarseima vastuse, milleks oli kõht. Nad arvasid õigesti ära ka kõik ülejäänud vastused ning võitsid mängu 511 punktiga.

Lõpumängus panid end proovile Tiina ja Jaanis, kuid neil ei õnnestunud 90 000-kroonise reisitšeki võitmiseks vajalikku 200 punkti kätte saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles