Paides valitakse jälle paremaid koduleibu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Paide linnavalitsus kuulutab koduse leivateo populariseerimise eesmärgil taas välja Paide parima koduleiva võistluse.


Ürituse eestvedaja Edith Tänavotsa selgitusel tuleks osavõtuks toimetada kaks leivapätsi Paide raekotta 23. aprilli hommikuks, et need jüripäevapidustuste ajal kõigile linlastele ja Paide külalistele vaadata ja maitsta oleksid. «Tean mitut inimest, kaasa arvatud mina, kes on just sellest konkursist koduse leivateo pisiku külge saanud ning endale ja oma perele leiba küpsetama ja teistega ka retsepte vahetama hakanud. Loodame, et ka tänavusel konkursil on säärane mõju,» ütles Tänavots.
Leivapätsi juurde tuleb kirjutada küpsetaja nimi ja lühike iseloomustus, mis annaks ülevaate, kas leiva retseptist, valmistamisviisist või leivategija teest koduse leivateo juurde.
Konkurss «Paide parim koduleib 2011» selgitab välja ka meeste ja naiste lemmikleiva, samuti kuningate lemmiku. Leibu saab maitsta kell 11st 13ni.
Paremate leibade küpsetajatele on auhinnad, kõik küpsetajad saavad kaasa koti Seidla tuulikus jahvatatud leivajahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles