Jürgen Veber paneb mängu MILJON EUROT!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Kanal 2

Trikimees Jürgen Veber annab neljale inimesele võimaluse võita teleajaloo suurim auhind – ÜKS MILJON EUROT!

Reedel jõuab Kanal 2 saatesari «Jürgen Veberi trikituur» finaalini. Viimane saade on eriline, sest mustkunstnik annab neljale suvaliselt valitud inimesele võimaluse pealtnäha lihtne kaarditrikk nurjata. Kes illusionisti triki saladuse paljastab, saab väärilise tasu -- lausa miljon eurot nelja peale. Tegu on Eesti teleajaloo suurima auhinnaga.

«Kui alguses oma ideed tutvustama läksin, et triki jaoks raha laenata, saadeti mind tagasi,» meenutab Veber. «Tegin trikki mitu korda läbi, enne kui nõusoleku sain.» Tegelikult ei ole antud illusioon üldse raske.

«See on väga lihtne kaarditrikk ja minu kukutajatele on lubatud kõik võtted, välja arvatud füüsiline vägivald,» muigab Veber. «Nende ülesanne on siis läbi näha, mida mina teen, see ära arvata ja läbi selle see trikk nurjata.» Neli inimest leiti ja loositi välja uudistesaate «Reporter» telefonihääletusel.

Kel huvi, saab kolmapäeval avalikul salvestustel ka ise oma silmaga kõike näha. Salvestus toimub Suur-Sõjamäe 14. Kohal peaks olema juba kell 19, hilinejaid kahjuks sisse ei lasta. Korraldajad soovitavad riietuda võimalikult soojalt, sest ruum on üsna jahe.

Raha on reaalselt võttepaigal olemas ja inimeste nina all. Turvamehed valvavad. Kui üks neljast suudab Veberile tuule alla teha, peab Veber raha ära andma ja kuna tegu on laenatud rahaga, siis on mees suure supi sees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles