Beyonce kaksikud 1-kuused: naine näitas lapsi viimaks avalikkusele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: Reuters/ScanPix

Beyonce avaldas viimaks pildi perre lisandunud kaksikutest. 35-aastane popstaar postitas Instagrami pildi oma kuuvanustest kaksikutest, seejuures ka kinnitades, et spekuleeritud nimed Sir Carter ja Rumi vastasid tõele.

Tundub, nagu oleks Beyonce juba kuu pärast sünnitamist taas ideaalses vormis, pildil on tal seljas lendlev lilleline kleit ja pikk sinine loor, Sir Carter ja Rumi näevad ema süles välja imearmsad.

Esimene pilt Beyonce kaksikutest
Esimene pilt Beyonce kaksikutest Foto: Instagram

Naise lastenäitamispostitus meenutas kangesti tema jaanuarikuist pilti, kus naine teatas rasedusest. Too postitus oli nii populaarne, et sellest sai enim meeldimisi kogunud Instagrami pilt läbi aegade. Rekordi purustanud pilt näitab lauljannat naitamas beebikõhtu, olles riietatud vaid pesusse ja loori. «Me tahame jagada enda armastust ja rõõmu. Meid on kahekordselt õnnistatud. Oleme ülimalt tänulikud, et meie perekond kasvab kahe liikme võrra, ning täname teid kõiki heade soovide eest,» kirjutas naine pildi alla.

Beyonce ootab kaksikuid
Beyonce ootab kaksikuid Foto: Scanpix / DC

Kahtlused, et laste nimed on Sir Carter ja Rumi tulenesid nendele nimedele registreeritud patentidest. Kuu aega tagasi tuli välja, et pea kohe pärast sünnitust andis Beyonce ja Jay Z ühine ettevõte sisse avalduse nimede patenteerimiseks. Mõlemad nimed on üsna haruldased, kuivõrd Sir on ju harilikult viisakas tiitel mehe nime ees. Rumi aga on jaapani tüdrukunimi.

Lisaks kasikutest õele ja vennale on muusikute peres kasvamas ka 5-aastane tütar Blue Ivy, Beyonce ja Jay Z on abielus olnud alates 2008. aasta aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles