Tööandja eemaldas Anu Saagimi skandaalse kanepisuitsu video! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim suitsetab kanepit
Anu Saagim suitsetab kanepit Foto: Kuvatõmmis videost

11. juulil avaldas Õhtuleht videoklipi, milles saatejuht Anu Saagim üheskoos Telegrami peatoimetaja Mariann Joonase, maailmarändur Tom Valsbergi ja teistega suitsetasid otse-eetris kanepit. Skandaalne video on tänase tööpäeva lõpuks Õhtulehe veebikeskkonnast eemaldatud.  

Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov vastab kõnele Vahemere äärest. «Ma viibin praegu puhkusel. Mul on seetõttu keeruline vastata, sest ei ole video kontekstiga kursis. Ma olen saanud ühe kirja, mis seda teemat puudutab, aga ma olen puhkusel ja ma ei ole seda klippi näinud. Mul on keeruline mingit arvamust väljendada, mis on täpne ja õiglane kõikide osaliste suhtes. Kuidas oli, kas oli ja mis oli.»

Martin Šmutov Anu Saagimiga rääkinud ei ole: «Ma saan öelda, et kui on mingeid reegleid või seadusi rikutud, on see kahetsusväärne ja arutame seda Õhtulehes edasi. Aga alles siis, kui ma olen seda videot näinud ja saan arvamuse kujundada.»

Šmutov saatis teate video eemaldada. «Järgmisena analüüsitakse sisu ja siis otsustatakse, kas avaldatakse uuesti või mitte,» lisab ta lõpetuseks ja kinnitab, et targemad ollakse sel teemal homme. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles