Sõpruse Puiestee tähistab 10. juubelit uue albumi ja kontsertidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse Puiestee
Sõpruse Puiestee Foto: Reginleif Trubetsky

Sel reedel tähistab klubis Rock Cafe 10. juubelit Sõpruse Puiestee, kel sel puhul ilmub uus album «Planeetidegi vahel kehtib raskus». Samal kontserdil tähistab esimese dekaadi täitumist Ultramelanhool.

Sõpruse Puiestee võtab oma kümme aastat kestnud tegevusperioodi kokku CD-kogumikuga «Planeetidegi vahel kehtib raskus». Uuel albumil on kokku 16 laulu. Pooled paladest on valikmaterjal Sõpruse Puiestee nüüdseks läbi müüdud kolmelt kauamängivalt ning ülejäänud täiesti uued laulud.

Uue loomingu hulgast leiab palasid nagu «Planeetidegi vahel kehtib raskus», mis räägib õnnetult hukkunud kosmonaut Komarovi viimastest minutitest kosmosesüstikus; konkursil Eesti laul osalenud «Rahu, ainult rahu», peetervõsalik friigipop «Eestimaa», futuristlik «Jää hüvasti mu hipist sõber», retrohõngulised 60-ndate Jaak Joala laulud «Tantsulaul» ja «Sinuga koos» ning tantsuline «On aeg» mida esitab Merili Varik.

Vanemast materjalist on albumil esindatud laulud «1905», «Mustale Merele», «2 meest», «Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head», «Krambid», «Armastuse vajadus» ja paljud paljud teised. Uuel CD ja esitluskontserditel teeb kaasa ansamblist Agent M tuntud lauljatar Merili Varik.

Rock Cafes toimuva 10. sünnipäevapeo uksed avanevad 15. aprillil kell 21.00. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili müügipunktides.

Albumiesitlus toimub ka 23. aprillil Tartus Gen klubis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles