Golf aitab iseennast mõista

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaat nii lüüakse palli. Treener Carlos Kirtsi.
Vaat nii lüüakse palli. Treener Carlos Kirtsi. Foto: Liis Treimann

Golf seondub paljudele mõttetu ajaveetmisena ning spordialaks ei paindu nende keel seda isegi nimetama. Otsustasime omal nahal kogeda, kas eelarvamused peavad paika.

Tüüpiline Eestimaa suvepäev. Taevas on kaetud tihedate pilvedega, sooja on viieteistkümne kraadi ringis ja aeg-ajalt peab heitma pilgu taevasse, et veenduda tumedamate pilvede ohutus kauguses.

Tallinna külje all asuva golfiväljaku Golf X Rae silmaga hoomamatutel, ent kirjalikult dokumenteeritud 78 pöetud muruga hektaril astume treener Carlos Kirtsi ja endise jalgpalluri, nüüdse golfimängija Anti Metsamaaga. Mõlemad tassivad kaasa kotitäit varustust, mis mõistagi koosneb peaasjalikult suurest valikust golfikeppidest ja -pallidest. Iseenesest polegi need nii väga rasked, ehkki kõrval asuval väljakul kasutab keegi naisterahvas nende tarimiseks spetsiaalset käru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles