Sõpruse Puiestee tähistab 10. aastapäeva uue albumiga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse Puiestee.
Sõpruse Puiestee. Foto: promo

Oma 10. aastapäevaks uue albumi “Planeetidegi vahel kehtib raskus” üllitanud Sõpruse Puiestee annab kaks plaadiesitluskontserti: sel reedel, 15. aprillil Tallinna Rock Cafes ja järgmisel laupäeval, 23. aprillil Tartu Gen klubis.

Kontserdi korraldaja Gunnar Viese teatel võtab Sõpruse Puiestee oma kümme aastat kestnud tegevusperioodi kokku kogumikuga “Planeetidegi vahel kehtib raskus”, millelt leiab 16 laulu. Pool paladest on valikmaterjal Sõpruse Puiestee nüüdseks läbi müüdud kolmelt kauamängivalt ja ülejäänud täiesti uued laulud.

Uue loomingu hulgast leiab plaadi nimiloo, mis räägib õnnetult hukkunud kosmonaut Komarovi viimastest minutitest kosmosesüstikus. Samuti konkursil “Eesti laul” osalenud “Rahu, ainult rahu”, peetervõsalik friigipop “Eestimaa”, futuristlik “Jää hüvasti, mu hipist sõber” ning mitmeid retrohõngulisi laule.

Uuel plaadil ja esitluskontsertidel teeb kaasa ansamblist Agent M tuntud lauljatar Merili Varik. Rock Cafes tähistab oma esimese aastakümne täitumist ka Ultramelanhool.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles