Räägi meile oma kogemustest nõidade ja alternatiivraviga

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algab Aveli Jänese erisaade "Teekond iseendani" - Kanal 2
Algab Aveli Jänese erisaade "Teekond iseendani" - Kanal 2 Foto: Kanal2

Kanal 2 on saanud valmis väga intrigeeriva eri-saatega «Teekond iseendani», kus uuritakse, miks inimesed üha innukamalt oma vaimse tervise ja eneseotsingutega tegelevad. Miks püstitavad eneseabiraamatud müügirekordeid ja miks registreerutakse massiliselt n-ö sisemise mina otsimise kursustele?

Saatejuhiks on kaunis ja arukas daam Aveli Jänes, kes andis samal teemal ka intervjuu Buduaarile.

Miks selline teema ja kuhu Sa tahad sellega välja jõuda?

Usun, et see teema puudutab paljude inimeste hingesid. Me kõik oleme haavatavad ning vajame tuge ja armastust. Soovin, et  inimesed avaksid oma silmad ja elaksid oma elu õnnelikumalt, et neid ei pimestaks argised mured ja probleemid. Elu on elamist väärt ning seda tuleb elada maksimaalselt õnnelikult. Loodan, et saade äratab inimestes elujanu.

Kuidas Sul endal tekkis huvi vaimse maailma vastu?

Kindlasti on suur roll minu tänaste väärtushinnangute ja maailmapildi kujundamisel olnud pisikesel Rosma külal, kus lapsepõlves elasin, minu armsal lapsepõlvekodul liivakarjääri kõrval ning veidi tavapäratul, eelkõige loovuse ja loova mõtlemise arendamisele keskendunud koolil, kus õppisin.

Armsad lugejad, rääkige teie oma kogemustest nõidade ja alternatiivraviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles