Kas hingeabi on abiks või hoopis manipulatsioon?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algab Aveli Jänese erisaade "Teekond iseendani" - Kanal 2
Algab Aveli Jänese erisaade "Teekond iseendani" - Kanal 2 Foto: Kanal2

Kanal 2 on saanud valmis väga intrigeeriva eri-saatega «Teekond iseendani», mis läheb eetrisse 12. aprillil kell 20.30. Saatejuhiks on kaunis ja arukas saatejuht Aveli Jänes, kes on pannud ennast märkama ka varasemas saatejuhi rollis «Kevad Tallinnas».
 


«Teekond iseendani» on saade, kus uuritakse, miks inimesed üha innukamalt oma vaimse tervise ja eneseotsingutega tegelevad. Miks püstitavad eneseabiraamatud müügirekordeid ja miks registreerutakse massiliselt n-ö sisemise mina otsimise kursustele?

Saates avatakse uksi, mille taga peituvad nii alternatiivravi kui ka teaduslikult põhjendatud psühhoteraapia seisukohad. Kohtutakse väga erinevate inimestega alates kaardimoorist, lõpetades diplomeeritud psühholoogiga.

Saade püüab välja selgitada, milline on siis  õige tee stressi maandamiseks ja vaimsuse arenguks? Samuti püütakse aidata ühte inimest, kelle elu on kildudeks purunenud, jälgides tema arengut läbi erinevate alternatiivsete meetodite.

Saate teostuseni kulus aasta ja viis kuud ja selle valmimine on olnud Aveli enda üks unistustest, mis nüüd teoks saab. Põnev teema annab tublile naisele kindlasti võimaluse oma andeid näidata ja avada vaatajate südamed.

Buduaar.ee tegi Aveliga ka samal teemal pikema intervjuu, mida saad lugeda SIIT.

Mida arvad Sina, kas alternatiivsed ravimeetodid (hingeabi, nõiad, vabastav hingamine, jne.) on abiks või pigem manipulatsioon ja viis, kuidas «katus sassis» inimestelt raha välja pumbata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles