Sepo Seeman tõusis kiireima staari otsinguil esimeseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepo Seeman tõusis kõige kiiremaks eesti staariks
Sepo Seeman tõusis kõige kiiremaks eesti staariks Foto: TV.Motors24.ee

Uus internetipõhine telekanal TV.Motors24.ee otsib Eesti kiiremat staari. Motosõpradest prominendid võtavad omavahel mõõtu Rapla kardirajal BMW roolis.



Igal reedel paneb end proovile üks staar, seni on osalenud lauljad Koit Toome ja Mikk Saar ning raadio- ja telemees Madis Milling.



Täna istus autoroolis näitleja Sepo Seeman, kelle katset saab vaadata motors24.ee

kodulehelt

.



Sepo oli tulnud otse teatriproovist ja järgmine ootas ees, seega asus ta kiirelt rajale ja tegi asja ära. Kogenud sõitjana lõi ta kõiki eelmisi osalejaid, tõustes Koit Toome asemel esimeseks.



Praegune kuulsate kiirendajate edetabel:


1. Sepo Seeman: 1,00,4


2. Koit Toome: 1,01,0


3. Mikk Saar: 1,01,7


4. Madis Milling: 1,03,0




Järgmisel nädalal paneb end proovile «Tantsud tähtedega» staar Henrik Normann, järge on ootamas ka telemees Olaf Suuder ja muusik Elmar Liitmaa.



Kümme kiiremat staari pääsevad edasi talvisesse vooru ning neist viis parimat hakkavad omavahel rallitama juba kevadel. Võitja saab koos sõpradega terve päeva suurel ringrajal vormelitega kihutada.




***



TV.Motors24.ee on uus projektkanal, kus igal tööpäeval laetakse internetti üles uus mootoritega seonduv saade.



Esmaspäeviti «Proovisõit», teisipäeviti «Xtreme Motors», kolmapäeviti pannakse joonele vanad autod, neljapäeviti «Hobi Motors» ja reedeti staaride võiduajamine ehk «VIP Motors».



Kõik saated on Eesti Motors24.ee omatoodang.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles