Anne Veesaart köitvatel meestel peab olema see...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar
Anne Veesaar Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht / Scanpix

Nooruslik näitlejanna, kes hiljuti tähistas enda 60 sünnipäeva pihib Kroonika veergudel, mis teda vastassoo puhul köidab.

Kui Annelt küsitakse, millised mehed teda enim on elus lummanud vastab näitlejanna: Mulle meeldivad «pahad poisid», no midagi pole teha. Kuigi nendega on huvitav, on nendega väga raske elada. Kui ikka mehe üle valitseb miski muu kui tema ise, viib see lõpuks niisuguse kaoseni...» räägib Anne, kelle elu on viinud kokku mitme värvika mehega nagu näitleja Raivo Trassi, kursusekaaslase Arvo Kukumäe ja abikaasa Talvo Pabotiga.
Viimane kooselu oli Annel Rakvere teatri näitleja Erik Ruusiga, kellega õnnehetkede jagamine jäi üürikeseks, kuna suhtesse tekkis Anne sõbranna, kes olevat Eriku ära võrgutanud. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles