Eesti üks kuumimaid muusikuid on jälle vaba ja vallaline?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teile poseerivad ja ei poseeri ka:(vasakult) Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski, Kallervo Karu, Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa.
Teile poseerivad ja ei poseeri ka:(vasakult) Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski, Kallervo Karu, Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Trummar Kallervo Karu, kes oli aastaid koos Piret Järvisega, on Elu24 laekunud vihje järgi lahku läinud ka oma viimasest pruudist, Egle Loitist. 

Kallervo Karu, kes on trummar bändides Vaiko Eplik ja Eliit ning Frankie Animal ja Egle Loit, kes töötab modelli ja ajakirjanikuna, jäid esimest korda avalikkuse terava pilgu ette 2014. aastal Raadio 2 Aastahitil. Sellest ajast saadik kaunistasid paari sotsiaalmeedia kontosid armastust täis pildid teineteisest, elust Maltal ja kodumaal.

Kallervo Karu
Kallervo Karu Foto: Instagram/Lugejapilt

Viimased pool aastat on nii Egle kui ka Kallervo pildipagas enesekesksemaks muutunud ning koos jäädvusatud hetked vaat et puuduvad!

Paarile lähedal seisev isik kinnitab Elu24-le, et paari teed on läinud lahku ning Egle on asunud elama üksi Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles