Fotod: Muusikakooli noored esinesid Endla Jazzklubis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muusikakooli rütmimuusika osakonna õpetajad ja õpilased.
Pärnu muusikakooli rütmimuusika osakonna õpetajad ja õpilased. Foto: Ardi Truija

Reede õhtul astusid teater Endla Jazzkohvikus üles Pärnu muusikakooli rütmimuusika osakonna noored muusikud, kui kuulda sai osakonna nelja bändi ja viit solisti.

Nii astusid lavale solistid Sandra Nahkur, Lisann Aljaste, Elis Valgu, Triin-Berit Kornel ja telesaate “Eesti otsib superstaari 2011” finalist Rosanna Lints. Kokku käis lavalt läbi eri koosseisudes paarkümmend noort.

Muu hulgas sai osa Pärnu muusikakoolile kingitud kaasaskantava klaveri esitlusest ja noore kitarrimängija Kalle Pilli esinemisest, mis oli ühtlasi tema lõpueksam.

Noorte juhendajateks on Marge Lumisalu (lauluõpetaja, ansambliklassi juhendaja), Indrek Palu (jazz-viiuli õpetaja, ansambliklassi juhendaja), Marek Talts (kitarriõpetaja, ansambliklassi juhendaja), Ann-Liis Talts (basskitarri õpetaja), Indrek Oselein (jazz-klaveri õpetaja) ja Olav Kund (löökpillide õpetaja).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles