Video: Manchesteri rünnaku kõige noorem ohver Saffie Rose Roussos oleks saanud üheksa-aastaseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saffie Rose Roussos
Saffie Rose Roussos Foto: Collect/AP/scanpix

USA postaar Ariana Grande meenutas Manchester Arena terrorirünnaku kõige nooremat ohvrit, kaheksa-aastast Saffie Rose Roussost.

Saffie Roussos oli koos oma ema ja õega Grande kontserdil, mille lõppedes enesetaputerrorist Salman Abedi pommi õhkis, tappes 23 inimest, kelle seas oli seitse last ning 250 inimest sai vigastada, edastab The Telegraph.

Saffie Rose Roussos
Saffie Rose Roussos Foto: Collect/AP/scanpix

Eile esines Ariana Grande Argentinas Buenos Aireses, ta teatas Twitteris, et nii tema kui ta fännid mõtlevad Saffile. Sõnumi juures oli sünnipäevatordi emotikon.

Ariana Grande / Handout/Reuters/Scanpix
Ariana Grande / Handout/Reuters/Scanpix Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Lancashire’ist Leylandist pärit tüdruk oleks 4. juulil saanud üheksa-aastaseks.

Saffiet mälestasid ka ta pereliikmed, kelle sõnul ootas tüdruk Ariana Grande kontserti väga.

Vanema õe Ashlee Bromwitchi sõnul oli Saffie lummatud kui ta nägi Ariana Grandet 22. mail Manchesteris lavale astumas.

Isa Andrew Roussos lisas, et Safiega väljas käimine oli alati lõbus, sest tal olid huvitavad tähelepanekud ja ta oskas nalja teha.

«Safie unistuseks oli saada kuulsaks lauljaks nagu Ariana Grande. Otsustasime, et kingime talle jõuludeks Grande kontserdi pileti ja ta oli selle üle väga õnnelik. Ta luges päevi, et millal ta sellele kontserdile pääseb. Ta teadis Grande laule peast,» meenutas isa.

Andrew Roussos jätkas, et Manchester Arena fuajees toimunud plahvatus lõi paljdele perede elu segamini, kaasa arvatud tema pere, sest nad kaotasid noorima ja kalli liikme. 

Manchesteri plahvatuse kahtlusalune Salman Abedi, kes end Manchester Arena väljapääsude juures õhku lasi
Manchesteri plahvatuse kahtlusalune Salman Abedi, kes end Manchester Arena väljapääsude juures õhku lasi Foto: -/AFP/Scanpix
22. mail toimus pärast poppkontserti plahvatus Manchester Arena väljapääsude juures. Ariana Grande kontserdil oli palju alaealisi.
22. mail toimus pärast poppkontserti plahvatus Manchester Arena väljapääsude juures. Ariana Grande kontserdil oli palju alaealisi. Foto: Reuters
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles