Tanel Padar hakkab ärimeheks?! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: SCANPIX

Rokkar ja «raudmees» Tanel Padar teeb muusikat ja valmistub eelseisvaks triatloniks. Mis oli aga tegelik põhjus, miks muusik eelmisel sügisel kõrgkooli astus?

Muusik Tanel Padar alustas möödunud aastal EBSis majandusõpinguid ning loodab välja tulla omaenda idufirmaga. Peale muusikaloomise, mida Tanel võrdleb mediteerimisega, armastab muusik aega veeta raamatute keskel. Praegugi on mehel pooleli umbes seitse raamatut, millest paljud on seotud majanduse ja investeerimisega, et uueks kooliaastaks valmis olla. Hoolimata pooleliolevast raamatuvirnast ei tunne Padar siiski, et esimene aasta kõrgkoolis oleks liiga innovaatiliselt möödunud, kuigi õpitud sai nii mõndagi. «Innovatiivselt oleks ta siis möödunud, kui mul oleks praeguseks hetkeks ka mingi start-up valmis. Siis oleks kooliskäimise eesmärk ennast täitnud, seda ma sinna õppima läksin,» vahendab Menu.
 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles