Video: seksikast politseifotost tuntud mees unustas oma naise ja suudles rikast pärijannat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Meeks politseifotol
Jeremy Meeks politseifotol Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Seksika politseifoto tõttu kuulsaks saanud ameeriklast Jeremy Meeksi nähti suudlemas inglannast jõuka pärijanna Chloe Greeniga.  

Meeks pidutses eile, 4. juulil, mil oli USA iseseisvuspäev, Californias koos perega ja ta postitas Instagrami fotod, millel teatas, et tähistab seda püha koos oma poegadega.

USA meedia teatas, et 33-aastase mehe, kelle hüüdnimi on World Hottest Felon, perekonnas ei ole siiski vist kõik korras.

Jeremy Meeks politseifotol / Handout/Reuters/Scanpix
Jeremy Meeks politseifotol / Handout/Reuters/Scanpix Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Kõmufotograafid on jäädvustanud mitmel korral Meeksi koos 26-aastase pärijanna Chloe Greeniga. Nad jäid poolteist kuud tagasi kaamera ette Vahemerel Greeni jahiga seilates.

Kui Jeremy Meeksi naine Melissa Meeks nägi neid fotosid teatas ta, et tema on Meeksi naine, mitte Green.

Melissa Meeks oli 4. juulit tähistamas koos oma õe Michelle Curliga. Õe teatel on Jeremy kuulus ja selle tõttu üritavad paljud naised talle «külje alla ujuda», kuid Jeremyl ei ole Chloe Greeniga salasuhet.

Chloe Green on Briti tuntud ärimehe Philip Greeni, kelle äriimpeeriumisse kuuluvad sellised firmad nagu Topshop ja Burtons, tütar.

Kinnitamata andmetel kohtusid Green ja Meeks esmakordselt rohkem kui üks kuu tagasi Prantsusmaal Cannes’is sealse filmifestivali ajal. Meeks oli Prantsusmaal modellitöö tõttu ja Green puhkamas ning sealt läksid nad Vahemerele seilama, võttes kursi Türgile.  

MJeremy Meeks
MJeremy Meeks Foto: Alberto Scarpinato / IPA/PA Images/Scanpix

Mõlemad avaldasid sotsiaalmeedias Cannes’ist fotosid. Kõmumeedias avaldatud paparatsofotodest võib oletada, et tegemist oli suvise seiklusega, mis sai avalikuks.

Chloe Green ei ole vallaline, ta on kihlatud ärimehe Robert Cavalliga.

Jeremy ja Melissa Meeks abiellusid 2009. aastal.

Jeremy Meeks sai maailmakuulsaks 2014. aastal, mil politsei ta seoses kuriteoga Californias Stocktonis arreteeris. Kohus määras talle ebaseadusliku relva omamise ja vägivalla eest kahe aasta pikkuse vanglakaristuse, mees vabanes 2016. 

Meeksi politseifoto jäi silma modelliagentiuuridele ja talle pakuti pärast vangistusest vabanemist tööd modellina. 

Jeremy Meeks modellina
Jeremy Meeks modellina Foto: Monica Schipper/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles