Pärnu baaritöötajad peavad koos pidu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soovi korral saab Bravo Lounge's proovida pokkeritki.
Soovi korral saab Bravo Lounge's proovida pokkeritki. Foto: Bravo

Sellel pühapäeval alustab Bravo Lounge’is meeleolukas Pärnu baaritöötajate pidu „Baari sanatoorium“, millel võivad osaleda kõik linlasedki.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel on „Baari sanatoorium“ iga kuu teisel pühapäeval kell 20 toimuv tasuta üritus, mis on mõeldud Pärnu baaride töötajatele, et neilgi oleks üks vaba õhtu, kus nad saavad nautida mõnusat seltskonda, panna ennast proovile kokteili valmistamise võistlusel, nautida head muusikat ja selgitada endi seast bowling'uäss.

Nii toimuvad pühapäeval Bravo Lounge’is baaridevahelised võistkondlikud võistlused bowling'us ja selgitatakse välja parim kevadise kokteili valmistaja. Suve lõpuks selgub sariüritusel aga üldse Pärnu parim kokteilivalmistaja.

Hea ja lõbusa muusika eest hoolitsevad pühapäeval DJd Ako Soop, Erko Käärats, Ivo Uslov ja Kristjan Kaunissaar.

Enne ürituse meeleolukat poolt on kõigil kohaletulnuil võimalik elada kaasa TV3 show „Eesti otsib superstaari“ saatele või nautida Bravo Lounge’is lihtsalt mõnusat olemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles