Eesti esimese telemiljoni võitjat peibutasid raha ja mängurõõm

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Targem kui 5b.
Targem kui 5b. Foto: TV3
Homme õhtul avaneb vaatajatele enneolematu võimalus kaasa elada saatele, kus esimest korda Eesti telemängude ajaloos võidetakse miljon krooni. Nimelt jõuab eelmisel nädalal «Targem kui 5B» mängu alustanud Veiko Tonts võiduka lõpuni.


«Saatesse tõid mind raha ja mängurõõm ning kuna õnneks sattus enamik küsimusi ka lihtsad olema, läks kõik hästi ja võit tuligi!» tunnistab Tartus vanglaametnikuna töötav Veiko, märkides, et teel võidule oli palju kasu viiendike seltskonnast.

«Eks lapsed olid nagu oma meeskond ja suur psühholoogiline abi, kusjuures tänu neile pääsesin paarist keerulisemast küsimusest edasi.»

Erilisi ettevalmistusi Veiko enne saatesse tulekut ei teinud. «Ma ei osanud midagi ette valmistada. Eks natuke tuletasin meelde aega, kui ma oma pojaga koos õppisin – mina sain asjad selgeks, tema tookord mitte alati,» muigab Veiko, kel väike hirm teemadevalikule mõeldes siiski oli: «Keerulised grammatikaküsimused oleks vast muret teinud,» arvab ta.

Veiko enda koolipõlve lemmikaine oli geograafia. «Tahtsin õppida kolmedele ja viitele, aga õpetajad panid neljasid,» muheleb mees, kelle lemmikuks saates oli ajalooteema.

Ajalooline miljonivõidu saade «Targem kui 5B» jõuab TV3 eetrisse homme kell 19.25

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles