Noored näitavad Tartus loome-oskusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor-Eesti Loomekeskuse uksed on kultuurihuvlistele tartlastele alati avatud.
Noor-Eesti Loomekeskuse uksed on kultuurihuvlistele tartlastele alati avatud. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Homme toimub Tartus Noor-Eesti Loomekeskuses noorte korraldatud uus kontsertsündmus Noor-Loome. Kontserdi peaesinejaks on Anis Arumets, lisaks esinevad Helle Laanes, Kristjan Lüüs, Reach to Her, Her Eyes in Bloom ning vahepalaks luuletaja Rauno Kivi.

Projekt on korraldajatel teatel valminud SINA (Suured Ideed Noorte Algatusel) raames ning sündmuse korraldavad ning seal esinevad noored ise. Tegemist on nö pilootkontsertiga, mille õnnestumise korral läheb käima igakuine Noor-Loome kontsertide sari.

Esimene noortesündmus otsustati pühendada just alternatiivmuusikale, sest korraldajate arvates on läbilöömine selle stiili esindajate jaoks eriti keeruline.

Tulevikus soovitakse põhirõhk muusikale jätta, kuid kavatsetakse kaasata mitmeid teisi loominguvorme - kunsti, luulet, teatrit ja muud huvitavat. Korraldajate sõnul on igakülgne huvi noorte poolt, kes soovivad oma loomingut näidata, vägagi teretulnud.

Homne kontsert saab alguse kell 14.00 Noor-Eesti Loomekeskuses (Kastani 38) Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles