Vaata ja kadesta: imekaunis eestlanna sai võimaluse kohtuda Slashiga!

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. juulil andis rokkbänd Guns N' Roses oma maailmaturnee Not In This Lifetime 2017 raames kontserdi Soomes, Hämeenlinnas, mida väisanud eestlanna sai eksklusiivse võimaluse kohtuda bändi kitarrivirtoosi Slashiga. 

Slashiga kohtunud Isabella Gabriela kirjutab oma Instagrami kontol, et tema 12 aasta vanune unistus näha Guns N' Rosesit oma silmaga, täitus lõpuks. Tänu ema sõbrale, Eestis elavale endisele muusikaärimehele Peter Napoliellole, kes kunagi oli bändi plaadifirma Geffen Recordsi asepresident, sai neiu lava taga kohtuda Slashiga. 

Peter Napoliello, kes 80ndate lõpus aitas Guns N' Rosesit muusikakaardile kirjutada, oli bändi eduloo suureks osaks. Ajal, mil ükski raadiojaam ei soovinud GNR-i mängida, sai Napoliello nad looga «Welcome to the Jungle» MTV-sse ning järgnev on juba ajalugu. Napoliello elab hetkel Eestis ning õpetab Pilatest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles