Marek Sadam on Ameerikas õnnelik

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam
Marek Sadam Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna ilmub akustiline heliplaat «Kirjad maale», mis sisaldab Marek Sadama ja Toomas Lauri loomingut. Autorid on öelnud järgmist: «Tegime ühel juulikuu nädalal Suure-Jaanis lihtsa plaadi. Olime tulnud rännakutelt, puhkasime ja kirjutasime need laulud.»

 

 

«Kodust minnes näed asju teisiti, sootuks erinevalt ja alati on midagi oluliselt erilist, mille pärast tagasi tulla. Tagasi koju. Minna tuleb nüüd taas, aga plaat jääb siia kuulamiseks, sest need laulud on pühendusega Eestile,» pajatas Sadam Buduaarile.

Rännakutelt kogutud mõtted ja igatsused äratavad ellu Toomas Lauri viisid ja saate ning Marek Sadama laulusõnad. 

Marek Sadam on pikemat aega elanud Los Angeleses. LAs töötab ja elab juba üle aasta ka eksninja Maarja Kivi aka Roxx. Mõlema muusiku ühiseks mänadzeriks suure lombi taga on Maarja abikaasa Rene Meriste.  

Hiljuti pajatas Sadam ETV saates Tähelaev, et kuigi ta on Suure-Jaani patrioot, siis tunneb ta end hetkel paremini siiski Ameerikas.

Mehe enda sõnul on tema muusika ja sarviku imidž seal suurepäraselt vastu võetud ning tal läheb inglitemaal super hästi. Eestisse naasmise plaane mees hetkel ei pea. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles