Laine Randjärve fotomeenutus aastast 1997

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv
Laine Randjärv Foto: Facebook

Riigikogu kultuurikomisjoni aseesimees Laine Randjärv jagab 20 aasta tagust meenutust Koolinoorte Laulupeost. Piltil võib näha legendaarseid dirigente Eri Klasi ja Kuno Arengut. Poistekooride «ema» Lydia Rahulat, «Ellerheina» kauaaegset dirigenti Anneli Mäeotsa ja NYYD Ensemble juhti Olari Eltsi. Laine Randjärv kirjutab pildi juurde armsa meenutuse:

«Noortepeo «Mina jään» eel tahaks meenutada, kuidas me terve perega 1997.aastal (20 aastat tagasi!!!) Koolinoorte Laulupeol käisime. Marit laulis, minul oli au juhatada kursavend Priit Pajusaare lugu Igavene laul, Liine sai oma esimesed suure peo elamused. Liine nüüd täpsustas, et tegelikult oli ta laulupeol käinud ka 1994.aastal juba. Mitmeid armsaid inimesi emam pole meie keskel, paljud on vaatamas meid eemalt. Hea meel on aga sellest, et hulga andekaid uusi tegijaid on seekord pidu juhatamas ja korraldamas! Jõudu ja ägedaid elamusi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles