Staarmeikar Kaia Triisa: paks ripsmetušš, roosakad põsed ja roosa huulepulk aitavad alati!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Triisa ja Evely Ventsli sünnipäev klubis Angel, 30.07.08
Kaia Triisa ja Evely Ventsli sünnipäev klubis Angel, 30.07.08 Foto: Maria Vahuri

Cosmo iluauhindade 2011 žüriiliige Kaia Triisa: «Paks ripsmetušš, roosakad põsed ja roosa huulepulk aitavad alati!»

Cosmopolitan valib sel aastal juba kolmandat korda välja parimad 2010-2011. aasta jooksul müügile tulnud ilutooteid.
Kuue nädala jooksul testib tooteid Cosmopolitani poolt kokku pandud sõltumatu žürii.

Iluauhinnad 2011 žüriisse kuuluvad Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, disainer-muusik-blogija Helene Vetik, saate «Eesti otsib superstaari» ja Maakri Hairexpress salongi juuksur Krista Adrat, meigikunstnik Kaia Triisa, lauljanna Tanja Mihhailova.

Oma igapäevaseid ilurituaale kommenteerib üks žüriiliikmetest, tippmeikar Kaia Triisa:

«Üritan igapäevaselt korralikult näonaha eest hoolitseda, välja minnes aitavad paks ripsmetušš, roosakad põsed ja roosa huulepulk. Kõige tähtsam on leida need mõned minutid päevas, et enda eest hoolitseda.»

Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel kirevate lettide vahel orienteeruda ning leida müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad, mis saavad kauplustes märgistuse «Cosmopolitan Parim ilutoode 2011».

Võitjad selgitatakse välja kaheksas kategoorias: jumestus, huuled, silmad, nägu, keha, juuksed, käed ja parfüüm. Lisaks selgitatakse välja ka lugejate lemmik-tooted.

Pidulik auhindade kätteandmine toote esindajatele toimub 28. aprillil Tallinnas ööklubis Vabank. Esineb ansambel MID, mis tegi oma debüüdi konkursil Eesti Laul 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles