Pöörane muutus: Eminemi ei tunne enam äragi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - JULY 20: Eminem attends the 'Southpaw' New York Premiere at AMC Loews Lincoln Square on July 20, 2015 in New York City.   Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - JULY 20: Eminem attends the 'Southpaw' New York Premiere at AMC Loews Lincoln Square on July 20, 2015 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Muusik Eminem alustas oma muusikukarjääri siledaks pöetud lõua ja heleda siilisoenguga, vahepeal kandis küll pearätti või mütsi, ent oli siiski pikka aega üsna sama välimusega. Nüüd üllatas mees enda fänne habemega, mistõttu ei tunne meest peaaegu et äragi!

Uuel Instagrami fotol koos räppar Kendrick Lamari ja produtsent Dr Drega on 44-aastane mehe plaatinablond juus kadunud ning asendunud tumedama tooniga. Ent veelgi hirmsam on see, et Eminemi poisilik nägu, mis kaks kümnendit on albumikaantelt, kontsertidelt ja fotodelt vastu vaadanud, on nüüd kaetud tiheda tumeda karvkattega!

Dr Dre, Eminem ja Kendrick Lamar
Dr Dre, Eminem ja Kendrick Lamar Foto: Instagram

Vaata Eminemi stiilievolutsiooni läbi kahe kümnendi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles