Merlyn Uusküla on valmis emaks saama!

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla.
Merlyn Uusküla. Foto: Ardo Kaljuvee

Möödunud aasta aprillis tuli Merlyn Uusküla välja Sven Lõhmuse loodud nostalgiahõngulise diskolooga «Raju reede», mida tänaseks YouTube’ist kuulatud 2,5 miljoni korda. Täna üllitas Merlyn Uusküla uue loo, mis ei jäta neid muusikasõpru, kellele «Raju reede» meeldis, kindlasti külmaks! «Jälle 18» on olemuselt veidi sarnane loole «Raju reede», kus on nostalgiline ja tagasivaatav sõnum ning mis viib meenutustega taas aega, kui vanus oli pöörane 18, mil kogu maailm oli valla ja elati vaid selles hetkes.

Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Ardo Kaljuvee

«Kui ma selle loo tegin, siis hakkasin mõtlema, mis mul endal toimus? Nexus loodi ajal, mil olin 18-aastane, räägib Merlyn. «Nexuse algus tähistab minu jaoks uue elu algust. Unistuste täitumist. Nexuse tulekuga läksid mõned asjad elus paika nagu karjääri valik ja suund, kuhu soovin elus jõuda». Kui Merlyni käest küsida, mida ta igatseb ajast, mil oli 18-aastane, vastab naine, et eelkõige muretut mõtlemist: «Aastatega on muutunud palju: olen targem ja eneseteadlikum. 18-aastasena tundub kõik oluliselt muretum, elad hetkes.» räägib Merlyn. «Kui olin 18, siis nägin asju noore inimese pilgu läbi, avaramana - täpselt see plaan, mis tuli, sinna läksin! Praegusel hetkel olen oluliselt alalhoitum.» Uus lugu sündis eelkõige selle mõttega, et tuletada inimestele meelde, kui oluline on elada hetkes, olla muretu ja nautida elu sellisena nagu see on!
 

Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Ardo Kaljuvee

Merlyn, kes ei ole enda eraelu «uksi» avalikkusele avanud, räägib Elu24-le antud intervjuus, et on elukaaslasega koos olnud 4 aastat ja tunneb hetkel, et elu on nii paigas, et oleks aeg järgmine etapp võtta, milleks on pereloomine. Kaaslases hindab kaunis lauljanna kõige rohkem turvatunnet. «Oluline on empaatiavõime ja turvatunne. Hindan seda, et partner on alati olemas.»

Mida aga arvab Merlyn lastest ja emaks saamisest? «Ärge kuulake teisi, vaid järgige enda sisetunnet. Mina olen praegu selleks valmis. Kui sul endal on see valmisolek, siis oled sa hea ema.» Merlyni mitmed sõbrannad on emaks saanud, olles kahekümnendate eluaastate alguses. «Eelkõige pead sa enda suhet hindama ja selle järgi otsustama, kas see on inimene, kellega soovid peret luua,» räägib 33-aastane Merlyn. «Igas naises on olemas ürgne instinkt, olla hea ema.»
 

Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Ardo Kaljuvee

Kui küsida Merlyni käest, mis oli see kõige pöörasem tegu, mida meenutada kui oli 18-aastane, plahvatab neiu naerma ja lausub: «See oleks liiga piinlik. Mida minu tulevased lapsed või fännid siis arvavad?» 

Kuula Merlyni uut videot ja vaata, millised nägid välja Eesti tuntud inimesed 18-aastasena.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles