Grete Klein, tagane! Sellel Eesti naisel on Instagramis 200 000 jälgijat! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Velsberg
Anett Velsberg Foto: Instagram

Anett Velsberg on toidufotograaf ja blogija. Tema Instagrami kontol on üle 200 000 jälgija ning veganreptseptide äpil Deliciously Vegan by Anett Velsberg on ligi 10 000 kasutajat üle maailma. 

Anett Velsberg
Anett Velsberg Foto: Instagram

«Olen Eesti toidufotograaf ja stilist. Elan praegu Kaplinnas, Lõuna-Aafrikas, kuid reisin mööda maailma väga sageli. Armun uutesse kohtadesse ja taasavastan vana võlu» kirjutab Anett enda blogis. «Lisaks sellele, et olen toitude pildistaja ning tegelen toidu pildistamise ning selle stilistikaga, olen kirglik retseptide looja.» Minu jaoks on oluline see, et toit et toit ei pea ainult tervistlik ja jumalikult maitsema, vaid ka silmale imeline olema, kirjutab Anett. 
 

Anett inspireerib inimesi oma imeliste veganroogadega, mille pildid on detailideni läbi mõeldud. Siin on vaid mõned näited tema toitudest. Head «silmadega söömist»!

 

* Brown rice & soba noodle rainbow veggie bowls with roasted sweet potatoes, Sriracha broccoli and a peanut satay sauce.

A post shared by Anett Velsberg (@anettvelsberg) on

 

* Spelt pancakes this morning. Have a beary lovely weekend, people

A post shared by Anett Velsberg (@anettvelsberg) on

 

* Oodles of noodles in oodles of hot spicy Thai red curry broth. The recipe for this is on the blog

A post shared by Anett Velsberg (@anettvelsberg) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles