Naši võitleb korruptsiooni vastu erootilise kalendriga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naši kalender
Naši kalender Foto: SCANPIX

Venemaa Kremli meelse noorteliikumise Naši naisaktivistid poseerisid erootikakalendri jaoks, kandes seksikat pesu.

Kalender kannab pealkirja «Seksiga korruptsiooni vastu/ Armastus võidab kurjuse», edastab The Telegraph.

Naši pressiesindaja Kristina Potuptšiku kinnitusel ei ole see kalender äriprojekt, vaid nende seisukohtade edastamine.

Kalendris on näiteks naine, kes kannab valget korsett ja pruudiloori ning ta sõrm on üles tõstetud. Juures on tekst: «Ma ei abiellu korrumpeerunud ametnikuga».

Teine, leopardinaha mustriga pesu kandev naine hoiab käes kirjutusvahendit ja ümbrikku, juures on tekst «Pruunid ümbrikud on ainult kirjade jaoks».

Ühel fotol on modell, kes kehastab kooliõpetajat. Tal on prillid ning joonlaud. Pildi juures on: «Ma õpetan, kuidas elada ilma altkäemaksuta».

Enamik kalendri jaoks poseerinud naistest on Moskva ülikooli üliõpilased.

Naši aktivistid korraldavad 16. aprillil protesti «Valged põlled». Siis kantakse meeleavaldusel valgeid põllesid, mis aktivistide sõnul on korruptsioonist puhastamise sümbolid.

Uue kalendri esikaanel on valgeid põllesid kandvad naised.

Naši ärgitab oma ridadesse kuuluvaid noori seksima, et Venemaa rahvaarv kasvaks. Ka on see organisatsioon korraldanud massipulmi noortele, kes on andnud vande, et parandavad Venemaa demograafilist olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles