Brides In Bloom esitleb täna Rakveres albumit “Bad and Beautiful”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brides In Bloom laulab täna Kära Kantsis halbadest ja ilusatest.
Brides In Bloom laulab täna Kära Kantsis halbadest ja ilusatest. Foto: Erakogu

Täna, 8. aprillil esitleb Brides In Bloom kontserdiga Rakveres rokipubis Kära Kants verivärsket debüütalbumit “Bad and Beau­tiful”.


Lisaks neile on laval naisvokalistiga hard rock bänd Silver­stique ja Psychiatric Ward.

Brides In Bloom lahkus Eesti muusikamaastikult 2008. aastal ilma täispikka albumit üllitamata.

Tänavu aasta alguses alustas bänd proovidega, et tasuda tänuvõlg fännide ees ja anda välja kauaoodatud debüütkauamängiv nime all “Bad and Beautiful”.

Album sisaldab eelneva kaheksa aasta jooksul salvestatud lugusid, sealhulgas “The Ride”, “Another Way”, “Love Criminal”.

Lisaks leiab esikkauamängivalt kolm täiesti uut pala, mille hulgas ka albumi avasingel “Bad and Beautiful” ja kontsertülesvõte loost “Garden of the Blonde Girls”, mis on salvestatud Rock Cafes.

Tänasel päeval kuuluvad Brides In Bloomi ridadesse Mikk Tammepõld (vokaal), Taavi Langi (kitarr), Martti Leetsar (kitarr), Viljar Norman (bass) ja Priit Mägi (trummid).

Brides In Bloom alustas tegevust 2003. aastal. Bänd vallutas publiku südameid lugudega “The Ride”, “Another Way”, “Love Criminal” ja meeletust energiast pakatavate kontsertidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles