Top 5: Eesti staarid, kes on salaja abiellunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuni lõpus vapustasid Stig ja Karina Rästa avalikkust ja ka oma sõpru ning tuttavaid sotsiaalmeedias uudisega, et nad on abiellunud. Ei mingit valget kleiti, suurt pidu ega pillerkaari – Stig kandis tosse ja nokamütsi, Karina oli tagasihoidlikult igapäevariietuses. Kes veel tuntud Eesti inimestest on sarnaselt nendega salaja abiellunud? 

1. Mihkel ja Liina Raud

2013. aastal sai meedia paari abielust teada teleka vahendusel, kus märgati Mihklil saates «Kolmeraudne» sõrmes abielusõrmust. Liina võttis ka Raua nime. 

2. Stig ja Karina Rästa 

Ei mingit valget kleiti, suurt pidu ega pillerkaari – Stig kandis tosse ja nokamütsi, Karina oli tagasihoidlikult igapäevariietuses – nii paar abiellus 27. juunil Tallinnas Õnnepalees. 

3. Mihkel ja Polina Mattisen

Mihkel ja Polina Mattisen abiellusid kahekesi 2015. aastal Balil.

4. Birgit ja Indrek Sarrap

Neiupõlvenimega Birgit Õigemeel ja Indrek Sarrap üllatasid 2015. aasta märtsis oma paari sõpra ja perekonnaliikmeid Tai Kuningriigis, kus nad pidasid maha väikese tseremoonia. 

5. Gerd ja Liina Kanter

2008. aastal sõlmisid kahekesi oma abielu Gerd ja Liina Kanter, kes reisisid selleks lausa teisele poole maakera, Uus-Meremaale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles