Vehkleja Julia Beljajeva pahandab netikommentaatoritega, kes tema päritolu kahtluse alla seavad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: Tairo Lutter

Vehkleja postitas enda Facebooki fännilehele pildi, kus vihjamisi hurjutab anonüümseid netikommentaatoreid, kes virisevad, et «vene» naised Eesti eest võistlevad.

«Olen küll maailmas palju ringi reisinud, kuid mitte kunagi ei ole arvanud, et Eesti on üks pisike maa. Jah, pindalalt ja rahvaarvult teevad meile väga paljud riigid silmad ette. Selles aga ei kahtle ma hetkekski, et hingelt oleme üheskoos nii suured, et ületame suurelt enamikku neist kui mitte kõiki,» kirjutab vehkleja enda Facebooki lehel, «ma ei pööra tähelepanu neile, kes võtavad nõuks kahelda rahvuslikus kuuluvuses. Tean, et olen nii hingelt kui kehalt eestlane!»

Enne jaaniaega postitas naine ka pildi oma viimatisest medalist, seejuures on näha, et naine on ka enda küüned võõbanud sinimustvalgeks! / facebook
Enne jaaniaega postitas naine ka pildi oma viimatisest medalist, seejuures on näha, et naine on ka enda küüned võõbanud sinimustvalgeks! / facebook Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles