Blake Lively õppis laste elustamist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively arrives at the Ninth Annual Women of Worth Awards hosted by L'Oreal Paris at The Pierre hotel on Tuesday, Dec. 2, 2014, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Blake Lively arrives at the Ninth Annual Women of Worth Awards hosted by L'Oreal Paris at The Pierre hotel on Tuesday, Dec. 2, 2014, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: Evan Agostini/AP

«Gossip Girli» täht Blake Lively, kes on kahe väikese lapse ema, käis elustamiskoolitusel, mis oli suunatud justnimelt maimikute ja mürsikute elule tagasi toomisele. 

Lively jagas pilti enda Instagramis, lisades, et ta ei saa seda koolitust rohkem soovitada, kuna see annab oskused, teadmised ja ka südamerahu! 

Blake Lively ja tema abikaasa näitleja Ryan Reynolds abiellusid 2012. aastal, neil on kaks tütart – 2,5-aastane James(!) ja 8-kuune Ines.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles