Playboy jänku Triinu Hoolma: jumaldan elu Hiinas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Hoolma
Triinu Hoolma Foto: Karli Saul

Hittsaatest «Unistuste Printsess» tuntuks saanud Triinu Hoolma töötab juba pikemat aega Hiinas Macaus Playboy klubis jänkuna ning jumaldab uue töö ja elukoha juures kõike.

«Töötan Playboy klubis hostessina ja teenindajana külalistele, kellest enamus on VIPid. Saame tihti ka võimaluse käia fotosessioonidel, ajakirjade ja televisiooni intervjuudel ning muudel avalikkuse poolt korraldatud üritustel, mida Playboy klubi korraldab,» rääkis Triinu Buduaarile.

«Elu siin on Eestist ikka väga erinev! Alustadest kultuurist, toidust ja soojast kliimast. Lisaks on mul siin võimalus kohtuda paljude inimestega erinevatest riikidest, mis tähendab, et ma veedan suurema osa oma päevast rääkides inglise keeles ning üritan kasutada ka oma algelist hiina keelt, mis ma siin õppinud olen. Elu siin on rahulik ja inimesed võtavad igat päeva samm sammu haaval. See on väga hea koht nii elamiseks kui ka töötamiseks. Enim armastan masiinset kultuuri, toitu ja muidugi eelmainitud sooja ilma. Ma ei oska tuua välja asja, mis mulle siin ei meeldiks,» jutustas neiu.

Triinul on veel jäänud töötada Macaus kuu, siis naaseb ta taas Eestisse: «Jään siia kuni mai alguseni ja siis tulen tagasi Eestisse, et näha oma perekonda. Kuid ma loodan, et ma saan tulla tööle tagasi Macausse juba septembris.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles