Lennuka sketšisaate võitis Riisalu varju jäänud Bingo-Pille

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Minev
Pille Minev Foto: Liis Treimann

Tänase sketšisaate «Jumal tänatud, et sa siin oled» võitis Eino Baskini hinnangul Pille Minev, kuigi tõeline tegija oli hoopis lõuapoolik Aivar Riisalu.

Seekordses Andrus Vaariku juhitud lõbusas sketshishow's osalevad parodeerija Henrik Normann, näitleja Venno Loosaar, bingo-Pille ehk Pille Minev ning poliitikust ärimees Aivar Riisalu, kes sattusid ootamatutesse rollidesse.

Normann pidi kruiisilaeva kaptenina tülikate reisijate probleeme lahendama. Tema käivitumine võttis aega, kuid mida aeg edasi seda enam ta rolli sisse elas.

Esinejaid hinnanud vanameister Eino Baskini arvates sai Normann kokkuvõttes hakkama. Ka tema viitas aeglasele käivitumisele.

Pille oli selgelt närvilise olekuga. Ta sattus direktori rolli ja püüdis olla asjalik, et saada pihta, milles probleem. Pille lasi enda juurde toodud mehe ilma pikema süüvimiseta lahti. Tundus, et ta sai oma rollile täpselt pihta ja suutis väga hästi improviseerida.

Ka Baskin oli hämmastunud, et Pille nii loogiliselt esines. Baskini hinnangul oli Pille lausa suurepärane!

Venno sattus minevikku, Eesti malevapealiku Lembitu ette, sest ta soovis tema malevasse astuda. Venno läks rolli hästi sisse ning mõjus usutavalt. Tema esinemist ja nalju oli lausa lust vaadata.

Baskin kiitis siiski Vennot suhteliselt napisõnaliselt.

Riisalu oli torumehe riietes ja tööriistakastiga. Ta püüdis üksiku naise koju jõudes hakata temaga aktiivselt flirtima. Ja siis tuli äkki koju mees.... Riisalu ei läinud verest välja, vaid ründas ähmi täis meest. Riisalu osatäitmisest jäi mulje, et taoline olukord ei tulnud talle tõenäoliselt ette esmakordselt.

Baskini sõnul on Riisalu selgelt naistemees, kelle näitlemisest paistis see selgelt välja, Kuigi Riisalu oli veidi närvis, esines ta antud rollis Baskini hinnangul suurepäraselt.

Viimases sketšis olid kõik osalised tuletõrjujaks riietatud. Riisalu haaras kohe ohjad ja oli kõige aktiivsem - ta rääkis kõige rohkem, võimles ja esines, võttes kogu tähelepanu endale. Riisalu naljad olid selgelt seksistlikud. Ka Venno ja Henrik elasid üha enam sisse ja viskasid paar head kildu, kuid nad jäid ikkagi Riisalu varju. Ka Pille ei suutnud viimases voorus enam särada.

Baskin küll ütles, et kuigi Riisalu tegi nalja, paistis rohkem silma Pille Minev, kellelt nalja just ei oota, kuid kes sai väga orgaaniliselt hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles