Silmipimestav! Beatrice´i tütar võlub haldjaliku iluga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice'i tütar Simona Hariton oli vaid 20, kui esmakordselt emaks sai.
Beatrice'i tütar Simona Hariton oli vaid 20, kui esmakordselt emaks sai. Foto: Instagram

Hiljuti tähistas modelliagentuuri omanik ja šampanjakultuuri eestvedaja Beatrice Fenice oma vanema tütre Simona sünnipäeva. Õnnelik ema jagas imelist pilti Simonast Instagramis. 

Simona Tätte, neiupõlvenimega Hariton tähistas enda 29. sünnipäeva. Kaunis Simona on osaliselt käinud ema jälgedes ja tegelenud modellindusega.

Simona Tätte
Simona Tätte Foto: Kalev Lilleorg

Suur osa energiast läheb aga noorel naisel laste kasvatamisele.
Kooelust muusiku ja maailmaränduri Toomas Valsbergiga sündis 2008. aastal poeg, kellele pandi nimeks Ramses. Kooselu lõppes aga neli aastat hiljem. Kuigi mõlemad jäid lahkumineku osas tol korral napisõnaliseks, on teada, et Toomas Valsberg leidis elu armastuse, noore vabakutselise näitleja, Jane Kruusi näol.

JaneTom Valsberg
JaneTom Valsberg Foto: Michael Julien Berz

Peale ühise lapse, sidus Simonat ja Toomast rõivaäri Baraka ning üheskoos edendati ka taimetoitluse propageerimise projekte.

Baraka pood: Tomi õde Kadri Valsberg (vasakul) ja Beatrice`i tütar Simona (paremal)
Baraka pood: Tomi õde Kadri Valsberg (vasakul) ja Beatrice`i tütar Simona (paremal) Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Budistliku maailmavaatega Simona abiellus oma praeguse kallima, Jaan Tätte Juunioriga ehk Meisterjaaniga aastal 2014. Peres kasvavad tütred Bibbi Zemfira ja Vivian. Hiljuti osales imeline Simona oma ema rõivakollektsiooni, RIPS by Beatrice FENICE, esitlusel, astudes üles modellina.

Beatrice tähistas oma kauni tütre sünnipäeva, jagades imelist pilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles