Rinnahoidjata baaridaam jäi tööta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

22-aastane Kate Hannah riputas Facebooki vihase postituse ühes pildiga enda hallist t-särgist, milles ta ülemus ei lubanud tööl olla. Nimelt tegi baari juhataja vend talle rinnahoidja puudumise kohta solvava märkuse, seejuures oli lähedal ka juhataja ise. 

Hannah tundis end kommentaarist ebamugavalt ja šokeeritult: «Eile tegi mu tööandja vend mulle ebasiivsa seksuaalse märkuse tööandja enda juuresolekul. Juhataja leidis, et parim viis olukorda lahendada on öelda mulle, et ma ei tohi tööle tulla ilma rinnahoidjata. Seda öeldi mulle teiste kolleegide ja klientide ees. See tekitas mulle alaväärsuskompleksi ja šoki, et juhtunu on minu süü – et minu süü on seksuaalne ahistamine töö juures. Ülemus ütles, et olen rumal, lapsik ja reageerin üle, kui ma enda pahameelt väljendasin.»

Naise postitus sai kahetist vastukaja – paljud soovitasid naistel otsida juriidilist abi ning üks pakkus, et baari ees tuleks korraldada protest, kus ühelgi osalejal pole rinnahoidjat! Samas kirjutati naisele ka, et ta käitus valesti, kuna enamikes Inglismaa töökohtades on riietumiseeskirjad, et töötajaskond näeks esinduslik välja, ning tegelikult ei tahagi kliendid ta rippuvaid rindasid näha!

/ facebook
/ facebook Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles