Mis mees on Maria Avdjuško uus kallim Kristjan Rahu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško uus saatja on ASi Tallinna Küte juhatuse esimees Kristjan Rahu.
Maria Avdjuško uus saatja on ASi Tallinna Küte juhatuse esimees Kristjan Rahu. Foto: Toomas Huik / Postimees

«Nägin neid koos umbes kuu aega tagasi. Käisid kinos Kosmos. Piletikontrollist läbi minnes andis Avdjuško härrale tagasihoidliku pepulaksu,» kirjeldab üks pealtnägija, kuidas Maria Avdjuško, kelle kooselu Kris Taskaga hiljuti karile jooksis, koos uue kaaslase Kristjan Rahuga kinno läks.

«Nii armas žest,» kirjutas pealtnägija portaalis Elu24.ee.

Maria Avdjuško (42) ise on uudisnupule järgnenud Õhtulehe tähelepanu pärast siiski väga pahane. «Nimetada inimest, kellega ma olen paar korda väljas käinud, minu kallimaks, on alatu!» raevutseb ta. «See on madal!». Avdjuško ei eita küll oma suhet Kristjan Rahuga, kuid ei soostu seda ka lähemalt kommenteerima.

Kes siis on see salapärane rüütel Kristjan Rahu näitlejanna elus?

Maria uus saatja on ASi Tallinna Küte juhatuse esimees Kristjan Rahu (38). Mees on aastaid figureerinud Äripäeva ja Eesti Ekspressi koostatavates dividendimiljonäride edetabeleis.

Kristjan Rahu kahe töötajaga firma Energy Solutions nõustab soojusenergiat tootvaid ettevõtteid. Samane firma võttis paari aasta eest dividendidena välja seitse miljonit krooni.

Aastast 2003 on Rahu ka osanik firmas, mis peab Tallinna vanalinnas kõrtsi Hell Hunt.

Kristjan Rahul on olnud lähedane suhe Siim Kallase tütre Kaja Kallasega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles