Johhny Depp nahutas Trumpi ning peab selle eest kallist hinda maksma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Johnny Depp vabandas kommentaari eest, mille neljapäeval Glastonbury festivalil tegi: «Ma vabandan, et üritasin teha halba nalja. See ei tulnud välja nii, nagu plaanisin ning ma ei mõelnud sellega halba. Tahtsin inimesi lõbustada, mitte neid haavata.»

Näitleja patukahetsus tuli mõni tund pärast Valge Maja tehtud noomitusi. «President Trump on igati vägivalda hukka mõistnud ning on väga nukker, et mõned, näiteks Johnny Depp, ei järgi tema eeskuju,» rääkis pressiametnik Valgest Majast, «loodan, et härra Deppi kolleegid võtavad sõna selliste kommentaaride sobimatusest nii, nagu nad teeksid seda demokraadist presidendi puhul.»

Johhny Depp võttis USA presidendi kohta sõna neljapäeval Glastonbury festivalil, ta oli sisse juhatamas linastust oma 2004. aasta filmile «The Libertine», kui otsustas 1000-pealise publiku ees Trumpist kõneleda. «Ma arvan, et ta vajab abi ja on palju pimedaid kohti, kuhu teda saata,» rääkis näitleja ning teenis sellega publiku rõõmuhõisked, «mainin, et see on lihtsalt küsimus, ma ei paku midagi välja! Küll aga läheb see pressi ja see saab olema kohutav. Vähemalt olete teie siin ning mulle meeldib, et ka teie sellest osa saate.» Seejärel küsiski Depp pahameeletormi tekitanud küsimuse: «Millal viimati mõrvas näitleja presidendi?» Publik rõkkas taas ja näitleja lisas: «Ma tahan selgitada, et ma pole näitleja. Ma teenin leiba valetamisega. Siiski on see jant liiga pikalt kestnud ning äkki oleks aeg.»

Keegi Trumpide perekonnast pole märkust suhtluses meediaga maininud. Küll aga tähendavad Deppi väljaütlemised, et teda naljalt enam Valgesse Majja külla ei kutsuta. Varasemalt on mees seal käinud mitmel korral. Näiteks käis ta eelmise presidendi Obama esimesel halloweenipeol, mille teemaks oli «Alice Imedemaal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles