Häirivad fotod: nii juhtub kui ei kasutata päikesekreemi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõenäoliselt vajad rohkem kreemi kui tavaliselt peale kannad.
Tõenäoliselt vajad rohkem kreemi kui tavaliselt peale kannad. Foto: Myung Jung Kim/PA Wire/PA Images

20-aastane šotlasest aednik Greg Binnie ei teadvustanud endale kui tugev päikesekiirgus on, ning kannatab nüüd kohutava päikesepõletuse käes.

20-aastane Binnie otsustas teha lisatööd, et teenida raha puhkuse jaoks Ibizal. Hiljuti Austraaliast koju naasnud noormees ei osanud arvata, et Šotimaa päike võib nahale teise astme põletushaavad tekitada, vahendab The Telegraph.

Greg Binnie
Greg Binnie Foto: /Caters News Agency

Greg töötas eelmisel nädalavahetusel kahel järjestikusel päeval välioludes päikese käes ning ei määrinud oma kehale päikesekaitset. Mõtlematu otsuse tulemus tuli ilmsiks pühapäeva öösel kui noormehe õlgadele ning kaelale tekkisid põletusest villid. «Ma ei saa teha kõige põhilisemaid asju. Liigutada ning magada on uskumatult valus. Olen püüdnud uinuda kõhuli, kuid sellest ei tule midagi välja,» rääkis noormees.

Greg Binnie
Greg Binnie Foto: /Caters News Agency

«See on hoiatus teistele. Ärge olge nii lollid nagu mina ja kasutage igas olukorras päikesekaitset,» ütles noormees, kes äsja Austraaliast naasnuna ei oleks osanud arvata, et kodune päike samaväärselt põletada võib.

Greg Binnie vasakul
Greg Binnie vasakul Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles