22.06-23.07: Täna algab Vähkide aeg!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vähi päikesemärgi üheks kõige meeldivamaks omaduseks on kindlasti hoolivus. Naissoost Vähid näitavad seda välja võib-olla kallide, küpsetiste või hoopis kaastundlike silmadega. Meessoost Vähid aga ajavad hoopis oma rinna kummi ja haaravad kasvõi mõõga nende kaitseks, keda nad omadeks peavad. Olgu see siis pere või kogu rahvus. Mõlemad on üsna tundlikud, aga ka kergesti haavuvad. Nad kipuvad sageli võtma kõike väga isiklikult ja teevad endal sellega elu kohati raskeks. 

Juunikuus sündinud Vähkide jaoks möödub suvi ilmselt üsna rahulikult. Augusti algusesse tasuks planeerida seltskondlikke ettevõtmisi ja muud toredat, sest siis oled ise kõige säravam ja armastuse suhtes vastuvõtlikum. 

Juuli esimese kümne päeva sees sündinute jaoks oleks tark kuulata oma sisetunnet ja nii palju kui võimalik, minna vooluga kaasa. Sel suvel tasuks tegeleda millegagi, mis aitab iseennast paremini tundma õppida.

Kõige erilisem suvi tõotab tulla nendel Vähkidel, kes on sündinud 10. juuli lähistel. Hetk on küps suurteks muutusteks, isegi kui need alguses tunduvad ebameeldivatena. See on hea aeg vanast vabanemiseks.

Ka Vähi märgi lõpus sündinute jaoks on see ideaalne periood muudatusteks. Isegi kui need teisi šokeerivad. Vähk tahaks küll meeleldi vanast kinni hoida, aga nüüd pole see paraku enam võimalik. Parem siis juba ise midagi ära teha kui jääda üllatusi ootama.  

Horoskoobi koostas astroloog Triin Tobber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles