Galerii: täna avati vägev Haven Kakumäe merenduskeskus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Haven kakumäe merenduskeskuse piduliku avamine. Lindi lõikas läbi majandusminister Kadri Simsoni ja Tallinna linnapea Taavi Aas! Avaüritus pakkus erakordse vaatemängu. Vaata lähemalt galeriist. 

Haven Kakumäe loomisse on investeeritud erakapitali baasil 21 miljonit eurot. Haven Kakumäe merenduskeskusesse on planeeritud lähiaastatel täiendavalt investeerida kuni 70 miljonit eurot infrastruktuuri ja kinnisvara arendamisse. Sellega luuakse kuni 200 uut töökohta, saades üheks suurimaks tööandjaks Kakumäel.

Haven Kakumäe merenduskeskus on avalik meelelahutusala, millel asuvad juba täna rannajalgpalliväljak, rannatennise- ja rannavõrkpalliväljak, purjetamisõpe nii lastele kui täiskasvanutele ja Match Race keskus. Samuti viiakse läbi kohalikke ja rahvusvahelisi purjetamisregatte. Mereteemalisi näituseid ja spordivõistluseid. 

Haven Kakumäe on kodusadamaks paljudele meelelahutussündmustele, olles sealjuures ka Tallinna Merepäevade 2017 partnersadamaks.

Keskuse lahutamatuks osaks on suuresti ekspordile suunatud veesõidukite hooldus- ja teeninduskeskus, mis on piirkonna suurim ja kaasaegseim. Samuti on sadamas mugav tankla igas mõõdus veesõidukile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles