Skandaal! Saade «Naabrist parem» produtsenti süüdistatakse hämarates tehingutes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Saar
Jaanus Saar Foto: TV3 / Instagram / Naabrist parem

Üle mitme aasta tõi TV3 eelmisel kevadhooajal tagasi eetrisse tõsielusaate «Naabrist parem», kus saates osalejad panid end proovile korteriehituses ning püüdsid võita televaatajate südamed. Tuleb aga välja, et saate telgitagused on hämarad.

Televaatajate hääletuse tulemusel teisele kohale jõudnud Tanel Aruoja väidab aga nüüd, et tõeline põnevus hakkas pihta alles pärast saadet, kui saate produtsent Jaanus Saar keeldus maksmast lubatud summasid ning meelitas osalistelt produktsiooni jaoks raha välja.

«Irooniline on kogu asja juures see, et saate algusest rääkis tema, et prooviks omavahel sõbrad olla ja pärast saadet, kui tänaval näeme, siis ütleks ikka tere üksteisele. Ta ütles üht, aga tegi nii, et niipidi ei läheks,» rääkis korteris number kaks võistelnud Aruoja.

Tanel Aruoja kinnitas, et Saar lubas maksta vahe kinni, mistõttu saatis ta produtsendile ka arve, kuid mingit reaktsiooni ei tulnud kuude kaupa.

Jaanus Saare sõnul on praeguste etteheidete taga osalejapaari pettumus. «Naabrist parem» saates on võitja ja kolm paari, kes kaotavad, ja ilmselgelt on kaotajatel teatud pettumus,» põhjendas ta tekkinud olukorda. Vahendab MenuERR.

Elu24 toimetus võttis ühendust Tanel Aruojaga, kes väitis, et kaotusvalu pole see, mille pärast on teema üleval.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles